5 χρόνια συνεργασίας με τον βραβευμένο σεφ Δημήτρη Τζιράκη

 Άλλη μία όμορφη και μακροχρόνια συνεργασία….

Η Φρουτοεμπορική Ασμανίδης συμπληρώνει φέτος 5 χρόνια από την πρώτη φορά που συνεργαστήκαμε με το μουσικό μεζεδοπωλείο «Ο Μίμης και η Άννα» κα το γιορτάζουμε! Μιλάμε για ένα εξαιρετικό, ιδιαίτερο μαγαζί που «προβιβάζεται» συνέχεια.

Σε μια μονοκατοικία του 1920 στον Κορυδαλλό, ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Τζιράκης έχει φτιάξει όλο μεράκι ένα μαγαζί που θυμίζει τάξη σχολείου, με αυλή, και ειδικά διαμορφωμένο χώρο για τα παιδιά. Όπως λένε και οι ιδιοκτήτες, πρόκειται για ένα σχολείο γεύσης. Γεύσης μετά μουσικής, αφού το μαγαζί διαθέτει και ζωντανή μουσική.

Εμείς πάντως στην Φρουτοεμπορική Ασμανίδης προτείνουμε ανεπιφύλακτα σε όλους εσάς να το επισκεφτείτε για ταχύρρυθμα μαθήματα γεύσης, μουσικής και καλής διάθεσης!

Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε την σαλάτα του αγρού, το κοκό του Μιμή, το γηπεδικό, το χειροποίητο καβουρμά και τους εκπληκτικούς τυρολουκουμάδες.

Ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Τζιράκης για να δημιουργήσει τόσο τις παραδοσιακές όσο και τις μοντέρνες συνταγές του, προμηθεύεται όλα τα φρούτα και τα λαχανικά από την Φρουτοεμπορική Ασμανίδης. Και ξέρετε όλοι πόσο αυστηροί είναι οι σεφ με την πρώτη ύλη…!!!

Δημήτρη, είναι τιμή για εμάς, είναι σαν να μας βραβεύεις κι εμάς! Σ’ ευχαριστούμε πολύ για την όμορφη συνεργασία μας τόσα χρόνια και για τις γεύσεις που μας χαρίζεις!

Froutoemporiki Asmanidis
Μακεδονίας 54 – Κερατσίνι – 18758
Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 690 657 4232
για επείγουσες παραγγελίες: 697 418 6129
Email:contact@froutoemporiki-asmanidis.com

Ο Μίμης και η Άννα
Μουσικό Μεζεδοπωλείο
Ασκληπιού 34, Κορυδαλλός 181 20
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 21 3014 4642

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Μετάβαση στο περιεχόμενο